Elmas YüZ şEkli NasıL AnlaşıLıR

The Best Elmas Yüz Şekli Nasıl Anlaşılır 2022. Yüzün şekli kendi vücudunuzu anlamak için önemlidir. Oval, üçgen, ters üçgen, yuvarlak, kare, dikdörtgen, kalp ve elmas yüz şekillerin sık rastlananlarıdır.

Değerli Taşlar Nasıl Anlaşılır Diamond Selector 2 Akik Elmas Yakut
Değerli Taşlar Nasıl Anlaşılır Diamond Selector 2 Akik Elmas Yakut from www.youtube.com

Yüzünüzün şekli, hangi çerçevelerin görünümünüzü iyileştirdiğini belirlemenize yardımcı. İngiltere'de yapılan araştırma elmas tipi yüze sahip kadınların, daha çekici bulunduklarını ortaya koydu. Saç çizginiz daha dardır ve tıpkı çene çizginiz.

Saç Çizginiz Daha Dardır Ve Tıpkı Çene Çizginiz.


Elmas yüze sahip kişilerde belirgin bazı özellikler bulunur. Yüksek ve sivri uçlu elmacık kemikli yüz tipidir. Fakat elmas yüz şeklinde alın çok daha dardır.

Eğer Dört Kenarı Varsa Kristalin Elmas Olma Ihtimali Vardır.


Güzel kadının yüz hatları nasıl olur? Gerçek ve sahte elması birbirinden ayırt etmek için uygulanması gereken bazı basit yöntemler vardır. Alın ve çene çizgisi dardır.

Elmas Yüz Şekli Nasıl Anlaşılır?


Aynı genişlikte dar bir çene çizginiz ve alnınız var. Olumlu tarafı, ayrıntılara muhteşem özen gösterirler. Elmas yüz şekli nasıl olur?

Küt, Uzun Ve Dümdüz Kâküller Dar Alınların Daha Geniş Görünmesini.


Yüzün uzunluk ve genişliğinin ölçülmesi yüz şeklinin belirlenmesinde ilk adımdır. Bu yüz tipinde elmacık kemiklerinin dikkat çektiğini. Elmas yüz şeklini taşıyan kişilerin yüzündeki en dikkat çekici.

Yüzün En Geniş Kısmı, Elmacık Kemikleridir.


Hangi yüz şekli daha güzel? İdeal yüz alın, kaşlar ile burnun bittiği yer ve dudaklardan. Elmas yüz şekli nasıl olur?

Posting Komentar untuk "Elmas YüZ şEkli NasıL AnlaşıLıR"