PerçEm KıSa Anlamı

+30 Perçem Kısa Anlamı References. Tdk 'ya göre perçem kelimesinin iki farklı anlamı vardır: Perçemli nedir ve perçemli ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası.

Perçem Kısa Saç Modelleri Kadın & Moda Sitesi
Perçem Kısa Saç Modelleri Kadın & Moda Sitesi from www.gezenkadin.com

Başlarını tıraş edenlerin tepede bıraktıkları saç tutamı. Büklüm büklüm olmuş saç, kakül Mızrak, bayrak gibi şeylerin başlarına konan püskül.

Perçem Kelimesinin Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek?


11 kelebek dövme modelleri ve anlamları. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. 1 şafak vakti esen rüzgar;

Yüzyılda Literatüre Girmiş Olan, Saçın Sağ Ve Sol Kısmından Alına Dökülen Saçlar Anlamında Kullanılan Perçem Birçok Eş Anlamlı Kelimeye.


Perçem nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! If an internal link led you. Mızrak, bayrak gibi şeylerin başlarına konan püskül.

Yele Perçem Ile Ilgili Cümleler Selma Alnına.


Günümüzde oldukça modern ve gelişmiş teknikler. Mızrak, bayrak gibi şeylerin başlarına konan püskül. Perçemli nedir ve perçemli ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası.

Perçem Kelimesi Türkçe'de Başın Büyük Bölümünü Kazıtarak Salınan At Kuyruğu Şeklindeki Saç [Esk.], Mızrağın Ucuna Takılan At Kuyruğu, Tuğ, Bayrak, Sancak, Kâkül Anlamına.


Sözlükte ne diyor, türkiye sıralaması harf analizi hakkında bilgiler perçem ismi kuran geçer mi caiz mi i̇smin numerolojisi Başlarını tıraş edenlerin tepede bıraktıkları saç tutamı. Perçem isminin anlamı, üç farklı şekilde tanımlanmıştır.

Tdk'ye Göre, Perçem Kelimesi Anlamı Şu Şekildedir:


Forelock perçem bangs perçem bang perçem ne demek. Bulmacada perçem nedir = başlarını tıraş edenlerin tepede. Tdk'ya göre perçem kelimesi anlamı şu şekildedir:

Posting Komentar untuk "PerçEm KıSa Anlamı"