Ikili KıLçıK öRgü

Famous Ikili Kılçık Örgü 2022. Orta boy veya uzun saçlı kadınlar için ideal seçimler olabiliyor. Kılçık örgünün basit yapılışından ve farklı modellerinin de olduğunu sizlere göstermek istedik.

Kolay Atkı Yapımı Örgü Modelleri
Kolay Atkı Yapımı Örgü Modelleri from mimuu.com

Videoyu izleyerek bu örgü tekniğini öğrenip bayan örgüleri ve bebek örgülerinde kullanabilirsiniz. Kılçık örgü deyince senin de aklından oluşturması çok zor olduğu geçti. Bunun için saçlarınızı salaş bir şekilde yarım toplayın.

Daha Sonra Soldaki Bölümden Aldığınız Ince Tutamı Sağ Kısma Ekleyin.


Her ne kadar şık ama zor gibi. Kılçık örgü genellikle tek örgü olarak yapılıyor ama farklı örgü modellerini denemeyi seviyorsan ikili veya üçlü kılçık örgüleri deneyebilirsin. Mavi renkli ipimizle ilmeklerimzi alıyoruz, lastik örgümüz bu şekilde olmalı üst örnek hafifi geriyor haroşa yada pirinç,buzlu cam olmaz yani.

Peki Kılçık Örgü Nasıl Yapılır?


Harflerin üzerine tıklayarak cevabı kopyalayabilirsiniz. Kılçık örgü modeli şiş işi ile yapılmaktadır. Kılçık örgüye tepeden değil saçın arka kısmından.

Kılçık Saç Örgüsünü Balık Sırtı Gibi Üç Parçaya Ayırmanıza Gerek Yok.


Küpeler | i̇kili kılçık sallantılı küpe kapıda ödeme, havale, kredi kartı ile ödeme imkanı; Kılçık örgüyü herkes biliyor ama yapabileni çok az. Saçlarınızın sağdaki bölümünden ince bir tutam alarak sol kısma ekleyin.

911 Likes · 3 Talking About This.


Bu videomda sizlere balıksırtı örgünün nasıl yapıldığını öğretmeye çalıştım. Bu stil en özel davetlerde bile kullanabileceğin kadar zarif. Örgü tekniğinin adı kılçık örgü modelidir.

Kılçık Örgü Saç Modelinde Arkadan Bir Nevi At Kuyruğu Saç Modeline Benzer Şekilde Ancak Daha Ince Şekilde Bir Balığın Kılçığında Olduğu Gibi Baştan Son Doğru Incelen Bir Saç Modeli.


Kare ve çengel bulmacada bugün sorulan kılçık sorusunun yanıtı aşağıdadır. Orta boy veya uzun saçlı kadınlar için ideal seçimler olabiliyor. Örgü yeleklerde, kazaklarda, hırkalarda ve süveterlerde kullanabileceğiniz bir örgü tekniğini sizlerle paylaşıyoruz.

Posting Komentar untuk "Ikili KıLçıK öRgü"