Hund Hovawart

Hund Hovawart. $19.99 $19.99 get fast, free shipping with amazon prime & free returns. En alsidig brugshund og en udmærket familiehund hos erfarne mennesker, der vil afse den fornødne tid til træning og socialisering.

Hovawart Charakter und Eigenschaften
Hovawart Charakter und Eigenschaften from einfachtierisch.de

Quick summary below are a few quick comparisons between the two breeds. En alsidig brugshund og en udmærket familiehund hos erfarne mennesker, der vil afse den fornødne tid til træning og socialisering. Hovawart (back) at work temperament

Den Findes I 3 Farvevarianter I Blond, Sort, Og Sort Med Blonde Aftegninger.


Den er god til alle former for hundesport. Hovawart är en hundras från tyskland med inriktning som brukshund. Namnet hovawart är den medelhögtyska benämningen för gårdvar .

Hovawarten Regnes For At Være En Intelligent Race, Det Er Samtidig En Smuk Ædel Hund At Se På, Den Har Noget Selvværd, Og Er God Til At Træne Med.


Ligner en stor og venlig bamse, men har sin egen mening og hviler i. The hovawart, also sometimes called the “hovie”, originates from the black forest region of germany. The hovawart originates from germany.

Return This Item For Free.


Glad og elskelig og legesyg langt op i årene. Den er langhåret med en let bølget pels som er nem at holde. Nu er der ingen der kan være itvivl om hvilken hund jeg elsker.

Weitere Ideen Zu Hovawart, Hovawart Dog, Hunde.


Trofast og hengiven over for familien og glad for børn, hvis den er vant til dem fra hvalp. Weitere ideen zu hovawart, hovawart dog, hunde. Males range in size from 63 to 70 cm (24.8” to 27.6”) and bitches ranges from 58 to 65 cam (22.8” to 25.6”).

I Hemlandet Är Hovawart En Stabilt Populär Hundras.


Hovawart en ven for livet jeg har stadig flere så hvis der er interesse for en skriv endelig til mig. You can return this item for any reason: $19.99 $19.99 get fast, free shipping with amazon prime & free returns.

Posting Komentar untuk "Hund Hovawart"