Saç öRgü Uzun HıRka

Awasome Saç Örgü Uzun Hırka 2022. %50 pamuk, %50 akrilik, astarsız. Beli kemerli aşağıya doğru bollaşan modelde baştan aşağıya kadar düğme haraşo ve düz örgüler kullanılmış, harika olmuş bence.kısa olarak örülmüş krem renkli ajurlu hırka modeli.

Saç Örgü Uzun Hırka Tuba Butik
Saç Örgü Uzun Hırka Tuba Butik from www.tubabutik.com

İletişim bize bir mesaj bırakın %90 akrilik %10 naylon, numune beden. Modabirsen uzun triko hırka saç örgü desenli boydan düğmeli 3112.

Saç Örgülü Uzun Hırka_Çağla Saç Örgülü Uzun Hırka_Çağla, Kargom Nerede ?


Bayan örgü hırka modeli saç örgü desen teknik ile yapımıdır. Click now to buy saç örgü uzun hırka with the best price advantages! #renklihayaldünyamcanankara #canankara herkese merhaba kolay ve pratik bir hırka çalişması oldu.

Seyfi Öz Triko Seyfiöz Triko Erkek Çelik Örgü Cepli Düğmeli Siyah Gri Kalın Kışlık V Yakalı Geniş Kalıp Triko Hırka L Xl 2Xl Desenli Düğmeli Hırka 19 389,90 Tl


Hakke 199745 saç örgü hırka. Alize superlana midi ombre batikalize'den fark yaratan, kesintisiz ombre batik renk geçişidistinctive color transition from alize#alizeombrebatik #aliz. Örgü bluz, kazak, bere, hırka, patik, battaniyeler yapılır.

Size En Uygun Hırka Modellerimiz Şimdi Onlineda.


Beli kemerli aşağıya doğru bollaşan modelde baştan aşağıya kadar düğme haraşo ve düz örgüler kullanılmış, harika olmuş bence.kısa olarak örülmüş krem renkli ajurlu hırka modeli. Balon kol saç örgü hırka_koyu. Krem rengi uzun örgü hırka modeli anlatımı ;

Örgü Desen Iki Taneli Toplamda 4 Taneden Meydana Gelen.


İletişim bize bir mesaj bırakın Galeride sizler için 50den fazla örgü hırka modeli paylaştık. Kolay iade imkanı ve kapıda ödeme fırsatı.

Bu Üründen En Fazla 10 Adet Sipariş Verilebilir.


Saç örgü desenli, kol manşeti lastikli, düşük omuz hırka modelimiz yeni sezonun en çok sevilen modelleri arasında yer almaktadır. Düğmeli saç örgü oversize uzun hırka🌸. Hem abiye hem de spor modelleri olan uzun kadın hırka modelleri ise.

Posting Komentar untuk "Saç öRgü Uzun HıRka"