BalıKsıRtı öRgü NasıL Olur

+30 Balıksırtı Örgü Nasıl Olur Ideas. Web sonrasında saçlarınızı tarayın. Bu örgü belirgin bir v harfi şeklindedir.

Balıksırtı Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? (anlatarak) Balıksırtı Modelleri I
Balıksırtı Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? (anlatarak) Balıksırtı Modelleri I from www.youtube.com

Abone olmayı ve beni instagramdan takip etmeyi unutmayın. Örgünüzü yapmaya başlamadan önce saçınızı en. Sola ayırdığınız parçadan ufak bir tutam alın.

Web Balıksırtı Örgüsünü Sabitlemek Için Normal Bir Örgüye Başlayın Sağdaki Saç Tutamını Ortadaki Saç Tutamının Üstünden Geçirin, Ardından Soldaki Saç Tutamını Ortadaki.


Web i̇kili balıksırtının nasıl örüldüğünü kuaför adem bulut'tan öğrenin. 893,809 views jan 1, 2015 kendi kendinize de balık sırtı yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Web saçlara balıksırtı örgü nasıl yapılır?

Klasik Balıksırtı Örgülü Saç Modeli Için Öncelikle Saçının Ön Kısmından Bir Tutamı Alıp Tara.


Balıksırtının güzel gözükmesi açısından tutamların. Balıksırtı örgünün nasıl yapıldığını kuaför adem bulut'tan öğrenin. Web balıksırtı örgü nasıl yapılır?

Uğraşılan Zaman Boşa Gidecek Gibi Düşünülür.


Web tek başınıza yapamayacağınız ve aynı zamanda çok özendiğiniz ikili balıksırtı saç örgü nasıl yapılır onu öğreniyoruz. Görünüş olarak balıksırtına benzetildiği için bu ismi. İstek videolarınızı aşağıya yorum ol.

Sola Ayırdığınız Parçadan Ufak Bir Tutam Alın.


Web balıksırtı örgü yapılışında dikkat edilmesi gereken nokta, her yeni saç tutamı aldığınızda parmaklarınızla saç tarar gibi aldığınız tutamları düzeltmenizdir. Web kolay balıksırtı örgü yapma yöntemleri. Böylelikle örgü esnasında saçlarınız karışmadan tutamlara ayrılacaktır.

Web Saçlarını Ortadan Ikiye Ayırıp, Her Iki Tutamı Da Klasik Balıksırtı Örgüde Olduğu Gibi Örmen Bu Görünümü Elde Etmen Için Yeterli Olacaktır.


Balık sırtı örgü nasıl yapılır videomu. Web balıksırtı örgü yapılışı hem şık hem de spor bir hava katan balıksırtı örgü 6 aşamada tamamlanıyor. Yalnız bu kez saçının yan.

Posting Komentar untuk "BalıKsıRtı öRgü NasıL Olur"