Bitterspray Hund

Bitterspray Hund. Uskadelig nok til at kunne anvendes på bandager eller direkte på pels eller fjer, men undgå at ramme kæledyrets øjne eller luftveje under behandlingen. Fooey bitterspray hjælper dig med at hjælpe din hund:

Anti Bit Spray Bitterspray för Träning av Hund och Katt Animigo
Anti Bit Spray Bitterspray för Träning av Hund och Katt Animigo from www.animigo.se

Bid stop spray » får din hund til at stoppe med at bide i møbler, sår, osv, i hjemmet! Yderst effektiv og sikker i brug. For at kunne genbestille denne vare kræver det, at du:

Nu Kan Du Med Denne Spray Gøre Det Til En Mere Ubehagelig Oplevelse For Hunden, Der G


Hverken hunde eller katte kan lide den bitre smag, og vil i de fleste tilfælde afholde sig fra at komme i kontakt med det igen. Smager bittert og nedsætter risiko for at dyret slikker i såret. Indenfor 6 måneder har haft en konsultation til denne vare.

Bitterspray En Bitter Opløsning, Der Modvirker Sårslikning, Gnavning Af Pels, Plukning Af Fjer, Bidning I Bandager M.m.


Bitterspray sprayes på det aktuelle område, til det er gennemvædet. Man kan ikke lugte det, bidestop sprayen er lugtfri, men når hunden næste sætter tænderne i en ting, som du har sprayet, vil det have en bitter smag, der gør det til en ubehagelig oplevelse for hunden, og derfor stopper de med det i de fleste tilfælde. Diafarm bitterspray kan anvendes til dyr i alle aldre, og altså også gnaveglade hvalpe.

Fooey Bitterspray Sprayes På Steder, Hvor Hunden Gnaver, Bider Eller Slikker Uønskede Steder.


For at kunne genbestille denne vare kræver det, at du: Beregnet til at give behandlede genstande en stærkt frastødende smag, så hunde og andre kæledyr er langt mindre tilbøjelige til at bide i dem. Uskadelig nok til at kunne anvendes på bandager eller direkte på pels eller fjer, men undgå at ramme kæledyrets øjne eller luftveje under behandlingen.

Er Produktet Godt, Hvordan Bruger Du Det Og Til Hvilken Race, Alder Og Størrelse Hund?


Forebygger at hund og kat slikker i sår. Bid stop spray » får din hund til at stoppe med at bide i møbler, sår, osv, i hjemmet! Indholdet i sprayen består af små krystaller, som indeholder bitter smag.

Gentag Behandlingen Hvis Det Er Nødvendigt.


Plusser og minusser ved produktet efter din mening! Bitterspray er et velegnet alternativ til generende kraver i forbindelse med behandlinger eller tilstande, hvor det er nødvendigt at hindre dyret i at bide og slikke på bestemt tilføj til kurv Kan du anbefale det til andre hundeejere?

Posting Komentar untuk "Bitterspray Hund"